Robert Berger muziek (vervolg)

Naast optredens en het schrijven van nummers trekt Robert vanaf 1998 de aandacht met aparte stunts zoals het reizen in een terreinwagen met een echte piano erop. Van Den Haag naar Gambia, Afrika, en onderweg overal concerten gevend tot diep in de woestijn 1998/99.. Of met z’n piano in een reusachtige ballon de lucht in met een straalverbinding naar een geluidsinstallatie van 10 kilowatt. Hij was daardoor langer te horen dan te zien. Dit vond plaats tijdens het ballonnenfeest van Joure met 10.000 toeschouwers erbij(2000). Een reis naar Afrika van Amsterdam naar Timboektoe met de Holland Africa Tour (HAT)(2002/03). Robert maakte een Afrika expeditie van Gambia naar Niger met de Stichting Experiencing The World (SETW) (2005). In 2009 werd een laatste reis naar Afrika gemaakt met optredens in Dioulasso en Ouagadougou. Deze stunts kregen ruim de aandacht in de media. Alle reizen waren voor een goed doel (zoals medicijnen voor Afrika) en onderweg werden concerten gegeven die in Europa werden gesponsord via donaties aan “Stichting Vluchteling”. De laatste jaren was hij ook in diverse studio’s om nieuwe songs op te nemen zowel solo als met een band. Deze zijn terug te vinden op CD’s als Future Time, Europe meets Africa en Endless Way. In 2001 is ook begonnen met archiveren van oud werk. Met het uitbrengen van de CD Archive 1 is hier een begin mee gemaakt.

In 2003 heeft Robert een Album uitgebracht met zijn nieuwe groep 3YO, en in 2004 het album “Solo” waarop alle instrumenten en vocalen door hem zijn vertolkt als ook alle songs van zijn hand zijn.

In 2005 werd de eerste DVD gemaakt met 3YO met de titel DVD+Album. Er werd ook een nieuw project gestart “Lied op Maat”. Begin 2006 werd een echte roll & roll band opgericht onder de naam Robby Spiderz Rock & Roll Band. Eind 2006 werd de solo CD “Rock & Roll Is Back In Town” uit gebracht. Van 2007-2008 was Robert lid van de groep van Dr bongobrain. In 2008 werd zijn band 3YO opgeven.

In 2013 kwam Robert met een CD vol ballads “Berger Basement Ballads” (luister hier naar een aantal tracks).

In 2014 kwam de CD met z’n band Robby Spiderz Rock & Roll Band.

In 2019 komen er weer nieuwe songs ook met andere muzikanten.

Voor boekingen: info@robertberger.nl